Kom op voor Werk bij Kanker

Kom op voor Werk bij KankerSteeds meer ondernemingen worden geconfronteerd met medewerkers die te maken krijgen met kanker - hetzij omdat ze zelf de diagnose kanker krijgen, hetzij als mantelzorger. U kan als werkgever een verschil maken.

Wij helpen u het verschil maken

Hoe gaat u als werkgever om met medewerkers die geconfronteerd worden met kanker?  Wat is het effect op het functioneren van uw medewerker en het team? Hoe zorgt u voor een succesvolle werkhervatting?  En hoe verankert u dit in uw personeelsbeleid?

 

Ons trainingsaanbod biedt een antwoord op uw vragen

Onze training omvat twee modules van telkens een halve dag:

  • Wat is kanker? Welke impact heeft kanker op uw werknemer? Hoe gaat u daar in uw bedrijf of organisatie mee om?
  • Hoe zit het wetgevend kader rond re-integratie in elkaar? We informeren u over het re-integratietraject (op beleidsniveau en individueel niveau) en geven concrete handvaten om er mee aan de slag te gaan.

 

Deelnemen?

Wij organiseren deze training in uw bedrijf. Per module betaalt u €500. Er kunnen tot 15 medewerkers deelnemen.

Neemt u liever deel aan een open aanbod? We organiseren deze training ook op verschillende locaties in Vlaanderen. Per module betaalt u dan €250. In ruil stuurt u tot 3 deelnemers naar de training. De data en locaties vindt u op www.fegob.be.

 

Advies op maat van uw bedrijf

Wilt u advies en ondersteuning op maat van uw bedrijf? Onze consultant begeleidt u bij het uitwerken van een zorgzaam personeelsbeleid waarbij u proactief inspeelt op de impact in uw bedrijf wanneer medewerkers geconfronteerd worden met kanker.

 

Deze service is kosteloos dankzij de tussenkomst van Kom op tegen Kanker.

 

Contacteer ons

0472 50 52 36 | ariane.gheysen@fegob.be | www.fegob.be/opleiding 

Kom op voor Werk bij Kanker is een project van Kom op tegen Kanker met de medewerking van FeGOB

 

logo KOTK

logo FeGOB